Özel sektör işverenlerin yararlanabilmeleri için SGK’ya yasal ödeme süresi sona ermiş sigorta primi, işsizlik sigortası primi ve idari para cezası borcunun bulunmaması veya bulunmakla birlikte yasal ödeme süresi geçmiş sigorta primi, işsizlik sigortası primi ve idari para cezası borcu bulunan işverenlerin öngörülen indirim ve teşviklerden yararlanmaları mümkün bulunmamaktadır.
Dolayısıyla borcu olan işverenler, 7256 sayılı Kanun kapsamında borç yapılandırma başvurusunda bulunmaları gerekir. Başvuruda bulunulan tarihten itibaren, yapılandırma kapsamına girmeyen yasal ödeme süresi geçmiş başka borçlarının da bulunmaması kaydıyla, sigorta prim teşviki indirim ve desteklerden yararlanabilirler.
2015 Yılından İtibaren Mikro Yazılım Bayisi Olarak Müşterilerimize Mikro Run, Jump, Fly Satış Ve Satış Sonrası Hizmet Vermek İle Birlikte Mikro E-Ticaret Entegrasyon Yazılımını Tasarlayarak Sizlere Sunmaktayız.
Hedefimiz E-Ticaret + Pazaryerlerinde Ürün Ve Siparişlerin Tek Panelden Yönetilmesidir.